ECQ Configurator

De eenvoudige software voor individuele definitie en aanpassing van de optimale toerentalstanden.

ECQ motoren van ZIEHL-ABEGG zijn zeer efficiënte, elektronisch gecommuteerde motoren (EC) met geïntegreerde controller. Bij ECQ motoren kan de luchtstroming worden aangepast en kunnen 3 standen worden gedefinieerd. Hiervoor heeft ZIEHL-ABEGG de ECQ Configurator ontwikkeld.

Download

• Terms_of_use_ECQ-Configurator_EN_en.pdf
    Terms of use ECQ Configurator (1 MB)

Bevestig de gebruiksbepalingen om naar de download te gaan

Ik heb de actuele gebruiksbepalingen gelezen en ga hiermee akkoord

Functies van de ECQ Configurator

• Individuele aanpassing van de toerentalstanden van de ECQ motor voor een optimale en energie-efficiënte werking van de koelinstallatie.
  • Via een USB-aansluiting van de pc kunnen drie toerentalstanden vrij worden geprogrammeerd.
  • Voor de communicatie met de ECQ motor is een adapter beschikbaar. Hiermee kan via de USB-aansluiting van de computer (pc/Mac) een verbinding met de motor tot stand worden gebracht. De hiervoor benodigde stuurprogramma's maken deel uit van het downloadpakket.

Voordelen van de ECQ Configurator

• De software maakt het mogelijk voor het ontwerp van een nieuwe serie de juiste volumestroom te vinden en te fixeren dan wel voorgeprogrammeerd door ZIEHL-ABEGG geleverd te krijgen.
  • Dit biedt vooral binnen het retrofit-segment de mogelijkheid bestaande installaties op simpele wijze naar de nieuwe energiebesparende techniek om te bouwen.