FANselect offline gebruiken

U wilt FANselect zonder internettoegang gebruiken?
Geen probleem, gebruik FANselect offline. Download FANselect-portable of integreer FANselect direct in uw eigen selectieprogramma. Hoe?

• FANselect-portable of FANselect-DLL downloaden
  • Opslaan in een map naar keuze
  • FANselect gebruiken (om te garanderen dat u de nieuwste versie gebruikt, gewoon een web-update uitvoeren)

ZIEHL-ABEGG biedt u drie mogelijkheden om het selectieprogramma "FANselect" offline te gebruiken:

• FANselect-portable
    Dit is de offline en voor 100 % portable versie van FANselect. Omdat er geen installatie nodig is kan FANselect-portable gewoon op een USB-stick worden uitgevoerd en biedt u dezelfde functies als FANselect-WEB.
  • FANselect-DLL
    Dit is de FANselect-DLL-versie. Zonder grafische gebruikersinterface biedt FANselect-DLL met nieuwe Command-structuur vele nieuwe functies die in het selectieprogramma door Ziehl-Abegg-klanten kunnen worden gebruikt.
  • Uitbreidingspakket voor FANselect-DLL
    Met het uitbreidingspakket vult u de basisversie van de FANselect-DLL aan met uitvoerige productbeschrijvingen in verschillende talen, productafbeeldingen en de maattekeningen van onze ventilatorproducten. Na de download en het uitpakken van het uitbreidingspakket in de FANselect-map zijn deze inhouden ook in onze DLL beschikbaar. Deze inhouden kunt u met de overeenkomstige functies in uw applicatie gebruiken.

Downloads

• Benutzerhandbuch_FANselect_2013-06-01_INT_en.pdf
    FANselect User's Manual (6 MB)
  • Terms_of_use_FANselect_08-2015_EN.pdf
    Terms of use FANselect (1 MB)