ZAlift

Het optimale gereedschap om uw lift veilig te ontwerpen. Door middel van de technische gegevens van de lift berekent ZAlift het perfect passende pakket uit aandrijving en frequentieomvormer.

Bovendien levert ZAlift belangrijke informatie voor de installatie, de werking en de afname van de lift.

Download

• Nutzungsbedingungen-ZAmon_ZAlift_2015-08-01_INT_en.pdf
    Terms of use ZAlift (458 KB)

Bevestig de gebruiksbepalingen om naar de download te gaan

Ik heb de actuele gebruiksbepalingen gelezen en ga hiermee akkoord

De functies van ZAlift

• Berekening van de componenten van het aandrijfpakket:
    • Aandrijving zonder transmissie ZAtop
    • Aandrijving zonder transmissie ZAsyn
    • Aandrijving met transmissie ZAS
    • Frequentieomvormer ZAdyn
    • Terugvoedingseenheid ZArec
  • Informatie voor de afname van de installatie:
    • EN81-conforme berekening van het aandrijfvermogen
    • Stopweg conform EN81-A3
    • Berekening van de energie-efficiëntieklasse van de lift volgens VDI 4707
  • Informatie voor het installeren van de installatie:
    • Berekening van het benodigde vermogen en stroom van de liftinstallatie
    • Berekening van de gewichten van kabels en evt. van de onderkabels
  • Omvangrijke databank over alle beschikbare draagmiddelen.
  • Beveiliging van alle berekeningsgegevens.