ECQ Configurator

Den enkla programvaran för individuell definition och anpassning av de optimala varvtalsstegen.

ECQ motorer från ZIEHL-ABEGG är högeffektiva elektroniskt kommuterade motorer (EC) med integrerad controller. Med ECQ motorer kan man anpassa och dimensionera luftströmningen i 3 steg. ECQ konfiguratorn är det instrument som utvecklats av ZIEHL-ABEGG för detta.

Nedladdning

• Terms_of_use_ECQ-Configurator_EN_en.pdf
    Terms of use ECQ Configurator (1 MB)

Bekräfta användningsvillkoren för att komma till nedladdningen

Jag har läst de aktuella användningsvillkoren och godtar dem härmed

ECQ konfiguratorns funktioner

• Individuell anpassning av ECQ motorns varvtalssteg för den optimala och energieffektiva driften av kylanläggningen.
  • Tre varvtalssteg kan programmeras fritt över datorns USB-uttag.
  • En adapter står till förfogande för kommunikationen med ECQ motorn. Anslutningen upprättas med denna, över datorns (PC/Mac) USB-uttag. De nödvändiga filerna med drivrutiner ingår i nedladdningspaketet.

ECQ konfiguratorns fördelar

• Programvaran gör det möjligt att hitta den riktiga volymströmmen för dimensioneringen av en ny serie, att fixera denna och erhålla denna förprogrammerad från ZIEHL-ABEGG.
  • Inom området eftermontering erbjuds alternativet att helt enkelt bygga om bestående anläggningar till den nya energispartekniken.