Använd FANselect offline

Vill du använda FANselect utan internetuppkoppling?
Inga problem, FANselect går att köra offline. Ladda ned FANselect-portable eller integrera FANselect i ditt eget urvalsprogram. Hur?

• Ladda ned FANselect-portable eller FANselect-DLL
  • Spara ditt val i en mapp
  • Använd FANselect (gör en webbuppdatering så att du är säker på att du använder den senaste versionen)

ZIEHL-ABEGG erbjuder dig tre alternativ för att köra urvalsprogrammet "FANselect" offline:

• FANselect-portable
    Det är den offlinekörbara och 100 % portabla versionen av FANselect. Eftersom ingen installation behövs kan FANselect-portable enkelt sparas i ett USB-minne och erbjuder då samma funktioner som FANselect-WEB.
  • FANselect-DLL
    Det är FANselect-DLL-versionen. Utan grafiskt användargränssnitt erbjuder FANselect-DLL med sin nya kommandostruktur många nya funktioner som kan användas i Ziehl-Abegg-kundernas urvalsprogram.
  • Utbyggnadspaket för FANselect-DLL
    Med utbyggnadspaketet kompletterar du basversionen av FANselect-DLL med utförliga produktbeskrivningar på olika språk, produktbilder och måttritningar för våra fläktprodukter. När du har laddat ned och packat upp utbyggnadspaketet i FANselect-mappen har du också tillgång till det här innehållet i vår DLL. Du kan använda innehållet och de tillhörande funktionerna i din applikation.

Jag har läst de aktuella användningsvillkoren och godtar dem härmed

Nedladdningar

• FANselect portable (192 MB)
    AMCA V 1.01 May, 2015 FANselect V 1.01(1550)(1.15.5.3)
  • FANselect DLL (55 MB)
    AMCA V 1.01 May, 2015 FANselect V 1.01(1550)(1.15.5.3)
  • Utbyggnadspaket för FANselect-DLL (140 MB)
    AMCA V 1.01 May, 2015 FANselect V 1.01(1550)(1.15.5.3)