ZAlift

Det optimala programmet för säker dimensionering av din hiss. Med hjälp av hissens tekniska data beräknar ZAlift ett perfekt passande paket av drivning och frekvensomriktare.

Dessutom ger ZAlift viktig information om installation drift och besiktning av hissen.

Nedladdning

• Terms_of_use_ZAlift_11-2016_EN.pdf
    Terms of use ZAlift (1 MB)

Bekräfta användningsvillkoren för att komma till nedladdningen

Jag har läst de aktuella användningsvillkoren och godtar dem härmed

Funktionerna i ZAlift

• Beräkning av drivningspaketets komponenter:
    • Växellös drivning ZAtop
    • Växellös drivning ZAsyn
    • Drivning med växel ZAS
    • Frekvensomriktare ZAdyn
    • Återgångsmatningsenhet ZArec
  • Information för besiktning av anläggningen:
    • Beräkning av funktionsduglighet enligt EN81
    • Stoppsträcka enligt EN81-A3
    • Beräkning av hissens energieffektivitetsklass enligt VDI 4707
  • Information för installation av anläggningen:
    • Beräkning av hissanläggningens effekt- och strömstyrkebehov
    • Beräkning av linornas och ev. underlinornas vikt
  • Omfattande databas med alla tillgängliga lyftorgan.
  • Säkring av alla beräkningsdata.