ZAset

Det optimala verktyget för intelligent styrning och reglering av fläktar och regulatorer.

Med ZAset erbjuder vi ett Installations- och diagnos-Tool för de mest olika fläkttyper och regulatorer med Modbus-gränssnitt.

ZAset möjliggör en enkel och snabb åtkomst av samtliga parametrar och funktioner på ECblue motorer, intelligenta regulatorer Unicon och frekvensomformare Fcontrol, Icontrol, PMcontrol.

Nedladdningar

• Terms_of_use_ZAset_2016_EN.pdf
    Terms of use ZAset (1 MB)
  • L-BAL-E208-GB.pdf
    Manual ZAset (6 MB)

Bekräfta användningsvillkoren för att komma till nedladdningen

Jag har läst de aktuella användningsvillkoren och godtar dem härmed

Funktionerna i ZAset

• ZAset programvara för olika modbusdugliga apparater, för parametrering, styrning och övervakning.
  • Uppkoppling till modbus-dugliga apparater över modbus TCP/IP eller modbus RTU.
  • Olika nätverksstrukturer och förbindelser kan byggas upp och användas (modbus TCP/IP eller RS485) även samtidigt.
  • Dataloggfunktioner för (ZAset) Server Communication (master) för nätverksdiagnos.
  • Speciella manöver- och parametreringsgränssnitt för ZIEHL-ABEGG apparater efter operatörens prioritering.
  • Modbus apparatöversikt i trädstuktur som i Windows, detaljer genom att dubbelklicka.
  • Direkt visning av kommunikationsstörning i trädstukturen.
  • Fri tillordningsmöjlighet / benämning av modbus apparater i grupper inom trädstrukturen.
  • ZIEHL-ABEGG modbus Autoadressing (patenterad) för stora modbusnätverk över TCP/IP eller modbus RS485 därför kan man snabbt adressera fler än 247 modbusabonnenter. Vid användning av ZIEHL-ABEGG modbus gateways och repeater.
  • Lätt möjlighet för utökning av programfunktioner genom modulär uppbyggnad.
  • Gruppövervakning och styrning för fläktar med alternativ licens förfogbar.
  • Automatisk uppdatering vid uppkoppling till internet.