• Laptop mit laufendem Programm

ECQ Configurator

De eenvoudige software voor individuele definitie en aanpassing van de optimale toerentalstanden.

ECQ motoren van ZIEHL-ABEGG zijn zeer efficiënte, elektronisch gecommuteerde motoren (EC) met geïntegreerde controller. Bij ECQ motoren kan de luchtstroming worden aangepast en kunnen 3 standen worden gedefinieerd. Hiervoor heeft ZIEHL-ABEGG de ECQ Configurator ontwikkeld.

Download

• Terms_of_use_ECQ-Configurator_EN_en.pdf
    Terms of use ECQ Configurator (1 MB)

Bevestig de gebruiksbepalingen om naar de download te gaan

Ik heb de actuele gebruiksbepalingen gelezen en ga hiermee akkoord

Download

• Software ECQ Configurator (2 MB)

Functies van de ECQ Configurator

• Individuele aanpassing van de toerentalstanden van de ECQ motor voor een optimale en energie-efficiënte werking van de koelinstallatie.
  • Via een USB-aansluiting van de pc kunnen drie toerentalstanden vrij worden geprogrammeerd.
  • Voor de communicatie met de ECQ motor is een adapter beschikbaar. Hiermee kan via de USB-aansluiting van de computer (pc/Mac) een verbinding met de motor tot stand worden gebracht. De hiervoor benodigde stuurprogramma's maken deel uit van het downloadpakket.

Voordelen van de ECQ Configurator

• De software maakt het mogelijk voor het ontwerp van een nieuwe serie de juiste volumestroom te vinden en te fixeren dan wel voorgeprogrammeerd door ZIEHL-ABEGG geleverd te krijgen.
  • Dit biedt vooral binnen het retrofit-segment de mogelijkheid bestaande installaties op simpele wijze naar de nieuwe energiebesparende techniek om te bouwen.