ZAset

Het optimale hulpmiddel voor intelligente besturing en regeling van ventilatoren en regeltoestellen.

Met ZAset bieden wij u een tool voor installatie en diagnose van de meest uiteenlopende ventilatortypen en regeltoestellen met Modbus-interface.

ZAset biedt een snelle en simpele toegang tot alle parameters en functies van de ECblue motoren, de intelligente Unicon regeltoestellen en de frequentieomvormers Fcontrol, Icontrol en PMcontrol.

Downloads

• ZAset-App-Terms-of-use-2018.pdf
    Terms of use ZAset (694 KB)
  • L-BAL-E208-GB.pdf
    Manual ZAset (6 MB)

Bevestig de gebruiksbepalingen om naar de download te gaan

Ik heb de actuele gebruiksbepalingen gelezen en ga hiermee akkoord

De functies van ZAset

• ZAset software voor parametrering, besturing en bewaking van diverse toestellen met Modbus-ondersteuning.
  • Verbinding met Modbus-toestellen via Modbus TCP/IP of Modbus RTU.
  • Verschillende netwerkstructuren en verbindingen mogelijk (Modbus TCP/IP of RS485), ook gelijktijdig bruikbaar.
  • Gegevensregistratiefuncties van (ZAset) Server Communication (Master) voor netwerkdiagnose.
  • Speciaal bedienings- en parametreringsoppervlak voor ZIEHL-ABEGG toestellen, dat aan de voorkeuren van de gebruiker kan worden aangepast.
  • Boomstructuur zoals bekend uit Windows voor een overzicht van de Modbus-toestellen, dubbelklikbaar voor meer details.
  • Directe weergave van communicatiestoringen in de boomstructuur.
  • Vrije indeling/naamgeving van Modbus-toestellen in groepen binnen de boomstructuur.
  • ZIEHL-ABEGG Modbus-autoadressering (geoctrooieerd) voor grote Modbus-netwerken via TCP/IP of Modbus RS485 waarmee op snelle wijze ook meer dan 247 Modbus-deelnemers adresseerbaar zijn. Bij gebruik van ZIEHL-ABEGG Modbus-gateways en repeaters.
  • Mogelijkheid tot simpele uitbreiding van de softwarefuncties dankzij de modulaire opbouw.
  • Groepsbewaking en -besturing van ventilatoren met optionele licentie beschikbaar.
  • Automatische update bij aanwezigheid van een internetverbinding.